Stylistes

DANIQUE (Daniqueforbeauty)

Eigenaar – Trainer – Lash/Brow/PMU Stylist

In december 2017 opende Danique de deuren van Danique for Beauty. Sindsdien is zij met veel passie bezig om klanten te voorzien van mooie wimpers en wenkbrauwen. Danique heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan door verschillende trainingen, jobs en wedstrijden. Ze heeft van haar hobby haar werk gemaakt en doet het nog altijd met veel plezier. Al snel groeide alles uit tot een succesvolle salon, met een overvol klanten bestand en een groter team. Nu een paar jaar later geeft Danique zelf ook verschillende trainingen en is ze gespecialiseerd in Permanente Make-up.

DOMINIQUE (Doforbeauty)

Lash/Brow Stylist – Schoonheidsspecialiste

Dominique is een paar jaar geleden bij ons begonnen. Zij heeft toen alle trainingen gevolgd en was alleen nog in opleiding tot schoonheidsspecialiste. Dit heeft ze allemaal met succes afgerond. Daarna is ze meteen fulltime bij ons komen werken. Ze is gespecialiseerd in wimpers en wenkbrauwen maar vindt het ook super leuk om klanten een ontspannende gezichtsbehandeling te geven. Met Do in ons team is het elke dag lachen en gezelligheid. Zij wil én zorgt ervoor dat iedere klant tevreden en blij de deur uitgaat. Wij hopen dat ze nog jaren bij ons blijft!

Tamara (Tamforbeauty)

Browstylist

Tamara is onze vaste Browstylist! Zij is gek op het creëren van de mooiste wenkbrauwen. Zij heeft een tijd geleden bij Danique alle wenkbrauwtrainingen gevolgd, dus werkt precies volgens onze technieken. Ze is perfectionistisch en gaat voor het beste resultaat. Een goede aanwinst voor ons leuke team!

LUNA (Lunaforbeauty)

Lash/Brow Stylist – Junior Schoonheidsspecialiste

Luna is enorm sociaal en lief! Ze is nu langer dan een jaar geleden gestart bij ons, na succesvol afronden van alle trainingen. Luna leert graag door en is momenteel nog in opleiding tot schoonheidsspecialiste. Wel heeft ze inmiddels al super veel ervaring in wimpers en wenkbrauwen. Dit doet ze dan ook met veel passie. Wij weten zeker dat Luna zich enorm blijft ontwikkelen en zijn ontzettend blij met haar!

ISABELLE (Isabelleforbeauty)

Lash/Brow Stylist– Nail stylist –  Junior Schoonheidsspecialiste

Isabelle is onze nieuwste aanwinst! Zij heeft onlangs alle trainingen afgerond en doet wimpers, wenkbrauwen en nagels. Ook zij leert graag nog verder door en is naast haar dagen bij ons nog bezig met de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Isabelle is een vrolijke en leergierige meid die veel plezier in dit vak heeft! Wij zijn enthousiast dat zij deel uitmaakt van ons team!

BEYONCE (Beyforbeauty)

Allround Nail Stylist – Schoonheidsspecialiste

Beyoncé heeft al een aantal jaar ervaring in nagels. Ook is zij schoonheidsspecialiste en weet ze alles over elk huidtype en huidprobleem. Beyoncé is fan van Biab nagels maar is ook gek op het zetten van mooie kunstnagels. Geen een Nail-art is haar te gek! Beyoncé is enorm creatief in haar werk. Haar klanten gaan met de mooiste nagelcreaties de deur uit. Ze is een echte versterking in ons gezellige team.

Design & creatie: Mayflower Reclame
Call Now ButtonBel voor een afspraak