Algen Peeling

Deze peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. Daarnaast is de Algen Peeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender. Ook zorgt de peeling voor een nieuwe opperhuid in slechts 10 dagen ipv 28-30 dagen. Het reinigt en hersteld de huid van binnen uit en stimuleert de celvernieuwing. Ook vermindert het de talgproductie, pigmentvlekken en het bestrijdt bacteriën. Het unieke aan de Algen Peeling is dat het geschikt is voor ieder huidtype- en probleem.

De voordelen van een Algen Peeling

Dankzij deze behandeling ga je dagelijks met een stralende en egale huid de deur uit! De Algen Peeling werkt effectief tegen verschillende huidproblemen en je houdt hier een aantal weken plezier van.

Hoe ziet een Algen Peeling behandeling eruit?

Stap 1:

Nadat wij je natuurlijk eerst verwelkomen in de salon gaan we starten met het bespreken van eventuele huidproblemen en het analyseren van je huidtype.

Stap 2:

Daarna gaan wij aan de slag met het reinigen van de huid en verwijderen van oneffenheden. Hierna brengen wij de Algen Peeling zachtjes aan.

Stap 3:

Aan het eind van de behandeling brengen wij nog verschillende serums en crèmes aan afhankelijk van je huidtype. Daarna leggen wij de nazorg nog uit.

Bespaar ontzettend veel tijd

iedere dag een stralende huid

De Algen Peeling geeft een vernieuwde huid

Bel voor een afspraak