Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht. Door verschillende soorten Browtreatments creëren wij een mooie open blik en gezichtsuitdrukking. Tijdens deze behandelingen verven en epileren we de wenkbrauwen voor een mooie en strakke vorm. Epileren is een vorm van ontharen. Dit kan door te waxen/harsen, een pincet of touw te gebruiken. Epileren wil zeggen dat je het haar met wortel en al uit de huid verwijderd. Wij Wij epileren uw wenkbrauwen in een mooie, natuurlijke vorm. Zo groeien de haren in een vorm die bij uw gezicht past en worden alleen de haren weggehaald die buiten deze vorm vallen. Belangrijk is dat er door uw zelf niet teveel meer wordt weggehaald. Om mooie wenkbrauwen te behouden wordt er aangeraden om na 4-6 weken een nieuwe afspraak in te plannen. Zijn uw wenkbrauwen erg licht of vergrijsd? In overleg wordt deze in een mooie tint gekleurd die optimaal past bij uw eigen huid- en haarkleur! Wij bieden verschillende Browtreatments aan:

Classic Browtreatment:

Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen gekleurd, in vorm gebracht, gewaxt, geëpileerd, geknipt en gestyled. Normale verf blijft 1-2 dagen op de huid en in totaal 4 weken (max.) op de haren. . De Classic Browtreatment geeft het natuurlijkste resultaat.


Henna Browtreatment:

Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen met henna verf gekleurd, in vorm gebracht, gewaxt, geëpileerd, geknipt en gestyled. Henna verf blijft 3-7 dagen op de huid zitten en in totaal 4-6 weken in de haren. De Henna Browtreatment geeft een wat meer opvallende/donkere resultaat.

Hybrid Browtreatment: Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen met hybride verf gekleurd, in vorm gebracht, gewaxt, geëpileerd, geknipt en gestyled. Hybrid verf blijft 4-10 dagen op de huid zitten en in totaal 6-8 weken in de haren. De Hybrid Browtreatment staat voor een wat natuurlijker 3D effect. Deze behandeling zit eigenlijk tussen de gewone verf en henna verf  in. Dat wil zeggen een wat sterker effect dan alleen verven, maar oogt weer zachter dan het “stempel effect” van de Henna. Wel blijft deze techniek het langste van alles zitten (zowel op de huid als de haren) en groeit het er natuurlijk uit. Ook is de kans op een allergie vergeleken met Henna veel kleiner.

Afspraak maken? Bel nu met 06 30 73 36 97

Bel voor een afspraak