Wenkbrauwen

Browtreatment:

Veel mensen kiezen er voor hun wenkbrauwen in model en donkerder te maken. Dit kan door de wenkbrauwen te laten epileren en te verven. Epileren is een vorm van ontharen. Dit kan door te waxen/harsen, een pincet of touw te gebruiken. Epileren wil zeggen dat je het haar met wortel en al uit de huid verwijdert.

Wenkbrauwen bepalen de uitdrukking van het gezicht en zijn een belangrijk aandachtspunt voor het creëren van een mooie uitstraling.

Wij epileren uw wenkbrauwen in een mooie, natuurlijke vorm. Zijn uw wenkbrauwen en wimpers erg licht of vergrijsd? In overleg wordt deze in een mooie tint gekleurd die optimaal past bij uw eigen huid- en haarkleur!

Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen gekleurd, in vorm gebracht, gewaxt, geëpileerd, geknipt en gestyled. Normale verf blijft 2-3 dagen op de huid en in totaal 4 weken (max.) op de haren. 


Henna Browtreatment:

Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen met henna gekleurd, in vorm gebracht, gewaxt, geëpileerd, geknipt en gestyled. Hennaverf blijft vijf tot tien dagen op de huid zitten en daarna is het nog ongeveer vier weken zichtbaar op de haartjes.

Om het beste resultaat qua shapen te behalen zijn er soms meerdere behandelingen nodig.

Belangrijk is dat er door uw zelf niet teveel haartjes meer worden weggehaald. Om mooie wenkbrauwen te behouden wordt er aangeraden om na ongeveer vier tot zes weken een nieuwe afspraak in te plannen.

Zo groeien de wenkbrauwen in een natuurlijke vorm die bij uw gezicht past en worden alleen de haartjes weggehaald die buiten deze vorm vallen.

Afspraak maken? Bel nu met 06 30 73 36 97


Design & creatie: Mayflower Reclame
Call Now ButtonBel voor een afspraak