Henna Brow Treatment

Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen met Henna verf gekleurd, in vorm gebracht, gewaxt, geëpileerd, geknipt en gestyled. Henna verf blijft 3-7 dagen op de huid zitten en tot 4 weken in de haren. De Henna Browtreatment geeft een wat meer opvallende/donker resultaat door dat het ook op de huid pakt.

De voordelen van Henna Browtreatment

Dankzij deze behandeling sta je dagelijks op met perfect gekleurde wenkbrauwen. Ook zijn de wenkbrauwen prachtig in vorm gebracht naar wens. Make-up heeft het nadeel gedurende de dag uit te lopen. Door het verven van je wenkbrauwen voorkom je dit probleem, want make-up is hierna vaak overbodig!

 

Hoe ziet een Henna Browtreatment behandeling eruit?

Stap 1:

Nadat wij je natuurlijk eerst verwelkomen in de salon gaan we starten met het bespreken van de wensen over de kleur en vorm.

Stap 2:

Daarna gaan wij aan de slag met het uit tekenen van de wenkbrauwen en het mixen van de Henna verf en brengen deze aan met een fijn kwastje. Na het verven starten wij met het waxen en epileren van de haartjes buiten de wenkbrauw vorm.

Stap 3:

Aan het eind van de behandeling brengen wij nog een voedende crème aan, om de geëpileerde huid te kalmeren. Ook stylen we de wenkbrauwen nog even af d.m.v. wenkbrauw gel & eventueel concealer. Daarna leggen wij de nazorg nog uit.

Bespaar ontzettend veel tijd

iedere dag perfecte wenkbrauwen

De Henna Browtreatment geeft een prachtige gezichtsuitdrukking

Bel voor een afspraak