Behandelingen

 • WIMPEREXTENSIONS:
 • One by One: Met deze techniek wordt iedere eigen wimper met één Extension verlengd. Deze een-op-een techniek zorgt voor een mooie, natuurlijke oogopslag zonder beschadiging van uw eigen wimpers. De lengte, dikte en krul kan worden aangepast naar uw eigen wens. De wimperextensions zijn bestendig tegen water, douchen, tranen, zwemmen en slapen!
 • One by One Flat split point: Deze techniek is hetzelfde als de standaard One by One. Het verschil zit hem in de structuur. Deze wimpers hebben een split point waardoor de uiteindes zachter en fijner uitlopen.
 • Light volume: Ook wel de 2D – 3D techniek genoemd. Bij deze techniek worden er meerdere fijne extensions op een natuurlijke wimper geplaatst, welke zorgen voor een wat voller resultaat. Deze haartjes zijn dunner en lichter als bij de One by One, zodat je er meer kunt plaatsen en het de natuurlijke wimper niet verzwaard of beschadigd.
 • Mega volume: Ook wel de 4D – 6D techniek genoemd. Bij deze behandeling worden er meerdere extensions op een natuurlijke wimper geplaatst. Voor een maximaal vol resultaat. Let op, er worden dunnere haartjes gebruikt waardoor de zwaarte de wimpers niet beschadigen, maar de look wel voller is.

WENKBRAUWEN:

Browtreatment:

Veel mensen kiezen er voor hun wenkbrauwen in model en donkerder te maken. Dit kan door de wenkbrauwen te laten epileren en te verven. Epileren is een vorm van ontharen. Dit kan door te waxen/harsen, een pincet of touw te gebruiken. Epileren wil zeggen dat je het haar met wortel en al uit de huid verwijdert.

Wenkbrauwen bepalen de uitdrukking van het gezicht en zijn een belangrijk aandachtspunt voor het creëren van een mooie uitstraling.

Wij epileren uw wenkbrauwen in een mooie, natuurlijke vorm. Zijn uw wenkbrauwen en wimpers erg licht of vergrijsd? In overleg wordt deze in een mooie tint gekleurd die optimaal past bij uw eigen huid- en haarkleur!

Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen gekleurd, in vorm gebracht, gewaxt, geëpileerd, geknipt en gestyled. Normale verf blijft 2-3 dagen op de huid en in totaal 4 weken (max.) op de haren. 


Henna Browtreatment:

Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen met henna gekleurd, in vorm gebracht, gewaxt, geëpileerd, geknipt en gestyled. Hennaverf blijft vijf tot tien dagen op de huid zitten en daarna is het nog ongeveer vier weken zichtbaar op de haartjes.

Om het beste resultaat qua shapen te behalen zijn er soms meerdere behandelingen nodig.

Belangrijk is dat er door uw zelf niet teveel haartjes meer worden weggehaald. Om mooie wenkbrauwen te behouden wordt er aangeraden om na ongeveer vier tot zes weken een nieuwe afspraak in te plannen.

Zo groeien de wenkbrauwen in een natuurlijke vorm die bij uw gezicht past en worden alleen de haartjes weggehaald die buiten deze vorm vallen.

LAMINATION:

Lash lift:

Bij deze behandeling zorgen we ervoor de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara. Wij passen deze wimperbehandeling toe om uw natuurlijke wimpers te liften. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent-behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt. We maken namelijk gebruik van siliconenpads, waarmee we de wimpers vanaf de wortel liften. De vorm blijft minimaal zes tot acht weken behouden.

VOORDELEN VAN LASH VOLUME LIFT:

 • Resultaat zes tot acht weken zichtbaar.
 • Mascara is niet meer nodig, maar kan wel gebruikt worden na de behandeling.
 • Voelt licht en natuurlijk aan voor de cliënt.
 • De ogen lijken groter.
 • Geeft een natuurlijke uitstraling.
 • Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.
 • Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.
 • Klanten die allergisch zijn voor wimperextensions, kunt u toch volle, gekrulde wimpers bieden.

Brow lift:

Bij deze behandeling worden de wenkbrauwharen omhoog gelift. Deze vorm wordt ongeveer 6-8 weken behouden en is niet schadelijk voor uw wenkbrauwen. Ook worden de wenkbrauwen gekleurd, in vorm gebracht, gewaxt, geëpileerd, geknipt en gestyled. Browlifting is DE trend van dit moment. Met deze behandeling stylen we de brows in de gewenste richting. 24 uur na de browlift is het mogelijk de haartjes alle kanten op te kammen, deze blijven dan ook in de door u geborstelde vorm staan.

VOORDELEN VAN BROW LIFT:

 • Resultaat zes tot acht weken zichtbaar.
 • De haartjes worden geverfd, dus brow make-up is overbodig!
 • Wenkbrauwen blijven in de geborstelde vorm omhoog/opzij staan.
 • Geeft een fluffy uitstraling en laat de wenkbrauwen voller ogen.
 • Niet schadelijk voor de wenkbrauwharen.
 • Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

EYELASHES:

One by One: €60

Opvullen 2 weken: €30

Opvullen 3 weken: €40

Opvullen 4 weken: €50

One by One (Flat split point): €65

Opvullen 2 weken: €30

Opvullen 3 weken: €40

Opvullen 4 weken: €50

Light volume: €70 

Opvullen 2 weken: €35

Opvullen 3 weken: €45

Opvullen 4 weken: €55

Mega volume: €80

Opvullen 2 weken: €35

Opvullen 3 weken: €45 

Opvullen 4 weken: €55

Na 4 weken of meer wordt er voor opvullen een nieuwe set berekend. 

One by One opvullen met Volume: + €5,- extra. 

Wimpers opvullen van een andere salon: + €5,- extra. 

Wimperextensions verwijderen: €15

Wimperextensions verwijderen incl. nieuwe set: €10

EYEBROWS:

Browtreatment: €30

Wenkbrauwen verven: €15

Henna Browtreatment: €40

Wenkbrauwen verven met Henna: €20

LAMINATION:

Lash lift incl. voedende lotion en verven: €55

Lash lift incl. voedende lotion: €50

Wimpers verven: €15

Browlift incl. shapen en verven: €45

Browlift incl. shapen: €40 

WAXING:

Waxen hele gelaat: €25

Wenkbrauwen waxen: €15 

Bovenlip waxen: €8

Kin waxen: €8

Design & creatie: Mayflower Reclame
Call Now ButtonBel voor een afspraak