Specialisten

DANIQUE (Daniqueforbeauty)

Owner – Trainer – Lash/Brow/PMU Specialist

In december 2017 opende Danique de deuren van Danique for Beauty. Sindsdien is zij met veel passie bezig om klanten te voorzien van mooie wimpers, wenkbrauwen en permanente make-up. Danique heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan door verschillende trainingen, jobs en wedstrijden. Ze heeft van haar hobby haar werk gemaakt en doet het nog altijd met veel plezier. Al snel groeide alles uit tot een succesvolle salon, met een overvol klanten bestand en een groter team. Een paar jaar geleden is Danique na vele aanvragen ook gestart met het geven van opleidingen. Inmiddels heeft het team van Danique for beauty al behoorlijk wat studenten aan een certificaat geholpen!

DOMINIQUE (Doforbeauty)

Trainer – Lash/Brow/PMU Specialist

Dominique is een paar jaar geleden bij ons begonnen. Zij had daarvoor al alle opleidingen gevolgd en was toen alleen nog bezig met haar opleiding tot schoonheidsspecialiste. Dit heeft ze allemaal met succes afgerond. Daarna is ze meteen fulltime bij ons komen werken. Ze is gespecialiseerd in wimpers, wenkbrauwen en permanente make-up. Hier staat zij dan ook wekelijks mee vol geboekt. Met Do in ons team is elke dag gezellig en voor ons is ze een echte aanwinst. Zij wil én zorgt ervoor dat iedere klant tevreden en blij de deur uitgaat. Ook ondersteunt zij Danique al een tijdje met het geven van de wimper en wenkbrauw opleidingen.

STEFFANIE (Steffanieforbeauty)

Salon Assistant – Lash/Brow Specialist

Steffanie heeft een aantal jaar terug al diverse opleidingen bij ons gevolgd. Ze is erg gemotiveerd in het zetten van de mooiste wimpers en wenkbrauwen. Naast de behandelingen neemt Steffanie veel dagelijkse taken van de salon over. Denk hierbij aan het ontvangen en inboeken van klanten, content creëren, het mede beheren van social media en ga zo maar door! Steffanie kom je dus ook vaak tegen achter onze balie. Ze neemt ontzettend veel werk uit handen en is een mega toevoeging voor ons als collega’s, maar natuurlijk ook zeker voor de klanten!

NOËLLE (Noelleforbeauty)

Lash/Brow Specialist – Junior Beautician

Noëlle is enorm sociaal en lief! Ook zij is inmiddels al weer een tijdje geleden bij ons gestart, na succesvol afronden van alle opleidingen. Noëlle leert graag door en is momenteel nog in opleiding tot schoonheidsspecialiste. Wel heeft ze dus al ervaring in wimpers en wenkbrauwen. Dit doet ze dan ook met veel enthousiasme en gedrevenheid. Wij weten zeker dat Noëlle zich enorm blijft ontwikkelen en zijn ontzettend blij met haar!

Tamara (Tamforbeauty)

Browstylist

Tamara is onze vaste Browstylist! Zij is gek op het creëren van de mooiste wenkbrauwen. Zij heeft een tijd geleden bij Danique alle wenkbrauwtrainingen gevolgd, dus werkt precies volgens onze technieken. Ze is perfectionistisch en gaat voor het beste resultaat. Een goede aanwinst voor ons leuke team!

ISABELLE (Isabelleforbeauty)

Lash/Brow Specialist – Nail Specialist

Isabelle is mega talentvol! Een paar jaar geleden is ze bij ons begonnen. Ook zij heeft alle opleidingen toen met succes afgerond en creëert de mooiste wimpers, wenkbrauwen en nagels. Ze leert ook graag nog wat verder door en is naast haar dagen bij ons nog bezig met de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Isabelle is een vrolijke en leergierige meid die veel liefde voor dit vak heeft! Super trots dat zij deel uitmaakt van ons team!

BEYONCE (Beyforbeauty)

Trainer – Nail Specialist – Allround Beautician 

Beyoncé heeft al een aantal jaar ervaring in nagels. Daarnaast is zij ook schoonheidsspecialiste en weet ze alles over elk huidtype en huidprobleem. Beyoncé is fan van Biab nagels maar is ook gek op het zetten van mooie kunstnagels. Geen een Nail-art is haar te gek! Beyoncé is enorm creatief in haar werk. Haar klanten gaan met de mooiste nagelcreaties de deur uit. Ze is een echte versterking bij ons!

Design & creatie: Mayflower Reclame
Call Now ButtonBel voor een afspraak