Wimperextentions

Wimperextensions laten zetten? In een behandeling prachtige wimpers zonder dat je mascara of een wimper kruller nodig hebt? Met wimperextensions kun je jouw natuurlijke wimpers verlengen en verdikken om zo een vollere en diepere uitstraling te creëren.

One by One: Met deze techniek wordt iedere eigen wimper met één Extension verlengd. Deze een-op-een techniek zorgt voor een mooie, natuurlijke oogopslag zonder beschadiging van uw eigen wimpers. De lengte, dikte en krul kan worden aangepast naar uw eigen wens. De wimperextensions zijn bestendig tegen water, douchen, tranen, zwemmen en slapen!

One by One Flat split point: Deze techniek is hetzelfde als de standaard One by One. Het verschil zit hem in de structuur. Deze wimpers hebben een split point waardoor de uiteindes zachter en fijner uitlopen.

Light volume: Ook wel de 2D – 3D techniek genoemd. Bij deze techniek worden er meerdere fijne extensions op een natuurlijke wimper geplaatst, welke zorgen voor een wat voller resultaat. Deze haartjes zijn dunner en lichter als bij de One by One, zodat je er meer kunt plaatsen en het de natuurlijke wimper niet verzwaard of beschadigd.

Mega volume: Ook wel de 4D – 6D techniek genoemd. Bij deze behandeling worden er meerdere extensions op een natuurlijke wimper geplaatst. Voor een maximaal vol resultaat. Let op, er worden dunnere haartjes gebruikt waardoor de zwaarte de wimpers niet beschadigen, maar de look wel voller is.

Afspraak maken? Bel nu met 06 30 73 36 97


Design & creatie: Mayflower Reclame
Call Now ButtonBel voor een afspraak