Light Volume

Bij deze techniek worden er meerdere fijne extensions op een natuurlijke wimper geplaatst, welke zorgen voor een wat voller resultaat. Light Volume wordt ook wel de 2D–3D techniek genoemd. Deze haartjes zijn dunner en lichter als bij de One by One, zodat we er meer kunnen plaatsen en het de natuurlijke wimper niet verzwaard of beschadigd. Wel oogt het eindresultaat wat voller. De lengte, dikte en krul kan worden aangepast naar eigen wens. De wimperextensions zijn bestendig tegen water, douchen, tranen, zwemmen en slapen! Deze techniek blijft gemiddeld tot 3-4 weken mooi zitten!

De voordelen van Light Volume

Dankzij deze behandeling sta je dagelijks op met perfect gekrulde, lange en volle wimpers. Oogmake-up is hierna vaak overbodig. De Light Volume wimpers zijn bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen. Door Light Volume wimpers gaat u iedere dag stralend de deur uit!

Hoe ziet een Lash Lift behandeling eruit?

Stap 1:

Nadat wij je natuurlijk eerst verwelkomen in de salon gaan we starten met het bespreken van de wensen over de krul, lengte en dikte van de wimperextensions.

Stap 2:

Daarna gaan wij aan de slag met het reinigen van de natuurlijke wimpers. Na deze reiniging starten we met het plaatsen van de wimperextensions.

Stap 3:

Aan het eind van de behandeling brengen wij een bonder aan om de wimperextensions langere houdbaarheid te geven. Daarna leggen wij de nazorg nog uit.

Bespaar ontzettend veel tijd

iedere dag perfecte wimpers

Light Volume geeft een prachtige oogopslag

Bel voor een afspraak