Volume

Bij deze techniek worden er meerdere extensions op een natuurlijke wimper geplaatst, welke zorgen voor een maximaal vol resultaat. Let op, er worden dunnere haartjes gebruikt waardoor de zwaarte de wimpers niet beschadigen, maar de look wel voller is. Volume wordt ook wel de 4D–6D techniek genoemd. De lengte, dikte en krul kan worden aangepast naar eigen wens. De wimperextensions zijn bestendig tegen water, douchen, tranen, zwemmen en slapen! Deze techniek blijft gemiddeld tot 3-4 weken mooi zitten!

De voordelen van Volume

Dankzij deze behandeling sta je dagelijks op met perfect gekrulde, lange en volle wimpers. Oogmake-up is hierna vaak overbodig. De Volume wimpers zijn bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen. Door Volume wimpers gaat u iedere dag stralend de deur uit!

Hoe ziet een Volume behandeling eruit?

Stap 1:

Nadat wij je natuurlijk eerst verwelkomen in de salon gaan we starten met het bespreken van de wensen over de krul, lengte en dikte van de wimperextensions.

Stap 2:

Daarna gaan wij aan de slag met het reinigen van de natuurlijke wimpers. Na deze reiniging starten we met het plaatsen van de wimperextensions.

Stap 3:

Aan het eind van de behandeling brengen wij een bonder aan om de wimperextensions langere houdbaarheid te geven. Daarna leggen wij de nazorg nog uit.

Bespaar ontzettend veel tijd

iedere dag perfecte wimpers

DVolume geeft een prachtige oogopslag

Bel voor een afspraak