One by One split point

Deze techniek is hetzelfde als de normale One by One. Het verschil zit hem in de structuur. Deze wimpers hebben een split point waardoor de uiteindes zachter en fijner uitlopen. Ook is de hechting iets beter en vallen ze iets meer op. De lengte, dikte en krul kan worden aangepast naar eigen wens. De wimperextensions zijn bestendig tegen water, douchen, tranen, zwemmen en slapen! Deze techniek blijft gemiddeld tot 3-4 weken mooi zitten!

De voordelen van One by One split point

Dankzij deze behandeling sta je dagelijks op met perfect gekrulde, lange en volle wimpers. Oogmake-up is hierna vaak overbodig. De One by One Split Point wimpers zijn bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen. Door One by One Split Point wimpers gaat u iedere dag stralend de deur uit!

Hoe ziet een One by One Split Point behandeling eruit?

Stap 1:

Nadat wij je natuurlijk eerst verwelkomen in de salon gaan we starten met het bespreken van de wensen over de krul, lengte en dikte van de wimperextensions.

Stap 2:

Daarna gaan wij aan de slag met het reinigen van de natuurlijke wimpers. Na deze reiniging starten we met het plaatsen van de wimperextensions.

Stap 3:

Aan het eind van de behandeling brengen wij een bonder aan om de wimperextensions langere houdbaarheid te geven. Daarna leggen wij de nazorg nog uit.

Bespaar ontzettend veel tijd

iedere dag perfecte wimpers

One by One split point geeft een prachtige oogopslag

Bel voor een afspraak