One by One

Bij deze techniek wordt iedere eigen wimper met één extension verlengd. Deze een-op-een techniek zorgt voor een mooie, natuurlijke oogopslag zonder beschadiging van eigen wimpers. De lengte, dikte en krul kan worden aangepast naar uw eigen wens. De wimperextensions zijn bestendig tegen water, douchen, tranen, zwemmen en slapen! Deze techniek blijft gemiddeld tot 3-4 weken mooi zitten!

De voordelen van One by One

Dankzij deze behandeling sta je dagelijks op met perfect gekrulde, lange en volle wimpers. Oogmake-up is hierna vaak overbodig. De One by One wimpers zijn bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen. Door One by One wimpers gaat u iedere dag stralend de deur uit!

Hoe ziet een One by One behandeling eruit?

Stap 1:

Nadat wij je natuurlijk eerst verwelkomen in de salon gaan we starten met het bespreken van de wensen over de krul, lengte en dikte van de wimperextensions.

Stap 2:

Daarna gaan wij aan de slag met het reinigen van de natuurlijke wimpers. Na deze reiniging starten we met het plaatsen van de wimperextensions.

Stap 3:

Aan het eind van de behandeling brengen wij een bonder aan om de wimperextensions langere houdbaarheid te geven. Daarna leggen wij de nazorg nog uit.

Bespaar ontzettend veel tijd

iedere dag perfecte wimpers

De Lash Lift geeft een prachtige oogopslag

Bel voor een afspraak