Permanente Make-up

PMU is een semi permanente tattoo. Deze wordt gepigmenteerd tussen de 1e en 2e huidlaag met een speciaal PMU apparaat. Hiervoor gebruiken wij ook pigmenten in diverse kleuren. PMU lijkt qua techniek wel op een tattoo, maar het eindresultaat is veel zachter en natuurlijker. Ook kan je d.m.v. PMU littekens camoufleren en kale of lichte plekken opvullen. In overleg kan oude PMU ook worden hersteld.

PMU is ideaal voor mensen die een vervanging zoeken voor het tekenen van wenkbrauwen, ogen of lippen. Make-up is na deze behandeling vaak overbodig. Hierdoor wordt er veel tijd bespaard en ziet u er op elk moment van de dag mooi uit. Tijdens deze behandeling worden kleuren en vormen aangepast naar u wens. Hier geven wij graag ons advies in! Wij hebben enorm veel trainingen gevolgd voor het zetten van PMU. Ook zijn wij officieel goedgekeurd door de GGD en zijn wij in het bezit van een geldige vergunning.

PMU Brows:

PMU Brows (ook wel Powder Brows genoemd) is een techniek waarbij de wenkbrauwen volledig worden gepigmenteerd. Dit geeft een mooi, vol maar ook natuurlijk effect aan de eigen wenkbrauwen. Na deze behandeling is tekenen overbodig! 6-8 weken na de eerste behandeling raden wij nog wel een touch-up aan, omdat de wenkbrauwen de eerste keer nog tot 70% gaan teruglopen. PMU brows blijven daarna tot 2 jaar zichtbaar. Dit kan verlengd worden d.m.v. een touch-up eens in de zoveel jaar!

PMU Lips:

PMU Lips (ook wel Lip BLush genoemd) zorgen ervoor dat de lippen er op elk moment van de dag verzorgd uitzien. De behandeling zelf is geschikt voor alle lipvormen. Zijn de lippen bijv. asymmetrisch, passen wij ze aan naar een mooie gelijke vorm. Ook kun je smalle lippen optisch gezien net iets voller laten lijken. Na deze behandeling is een lippenstift overbodig! 6-8 weken na de eerste behandeling raden wij nog wel een touch-up aan, omdat de lippen de eerste keer nog tot 70% gaan teruglopen. PMU Lips blijven daarna tot 4 jaar zichtbaar. Dit kan verlengd worden d.m.v. een touch-up eens in de zoveel jaar!

PMU Eyes:

De PMU Eyeliner is wat dikker en opvallender dan de PMU Deepliner en is geschikt voor dames die dagelijks een eyeliner gebruiken. Dit wordt net aan de grens van de wimpers gezet waardoor de wimpers veel voller lijken. De PMU Designliner is de klassieke eyeliner met een wing. PMU Deepliner wordt tussen de wimpers in gezet en is dus niet zo heftig als een PMU Eyeliner, maar zorgt wel voor een frisse blik. Na deze behandeling is tekenen overbodig! 6-8 weken na de eerste behandeling raden wij nog wel een touch-up aan, omdat de eyeliner de eerste keer nog tot 70% gaat teruglopen. PMU Eyeliner heeft het voordeel dat het nooit echt weg zal gaan. Het mooiste resultaat is tussen 1,5 en 5 jaar. Daarna zal de kleur licht vervagen.

PMU Freckles:

PMU Faux Freckles zijn semi permanente sproetjes! Sproetjes op het gezicht zijn een van de zeven schoonheden. De PMU Freckles behandeling wordt daarom ook steeds populairder. In plaats van het tekenen van sproetjes is er een gemakkelijke oplossing; PMU!
Sproetjes genezen super snel. Net na de behandeling lijken ze nog wat harder en warmer. Dit trekt nog enorm weg waardoor ze super zacht en natuurlijk gaan genezen. 6-8 weken na de eerste behandelingen raden wij nog wel een touch-up aan, omdat de freckles de eerste keer nog tot 70% gaat teruglopen. PMU Freckles blijven daarna tot 2 jaar zichtbaar.

PMU Correction:

Heeft u PMU gezet bij een andere salon? Soms kan de kleur of vorm teveel verschillen van onze techniek en werkwijze. Het is van belang om eerst met ons te overleggen of een foto te sturen. Op die manier kunnen wij beoordelen of het mogelijk is om een behandeling uit te voeren in onze salon. 

Technieken zijn door de jaren heen behoorlijk veranderd. Jammer genoeg volgt niet elke artist de juiste trainingen om hiervan up to date te blijven. Zo zien wij nog vaak PMU die met een oude techniek of te diep gezet is. Deze slaat snel grijs/paars uit. Ook wordt PMU niet altijd goed gezet, denk aan ongelijkheid of de verkeerde kleurkeuze. In veel gevallen lukt het ons dit gelukkig nog te herstellen! Wel dient er rekening mee te worden gehouden dat voor het corrigeren vaak meerdere behandelingen nodig zijn om de juiste gewenste kleur te verkrijgen.

PMU Neutralization:

Het is bij ons ook mogelijk om PMU te neutraliseren. Dit wordt met name gedaan voor de lippen. Dit heet Lip Enlightment. Een perfecte behandeling voor mensen die wat donkere lippen hebben. Dit kan soms alleen op de boven of onder lip zijn, of zelfs beide.
Tijdens deze behandeling passen wij veel warmte toe, zodat deze kleur na genezing mooi neutraal wordt. Ook worden de lippen dan meer een geheel. Om lippen te kunnen neutraliseren zijn er vaak meerdere behandelingen nodig. Voor u de afspraak maakt, neem eerst contact met ons op om te kijken of én wat voor u mogelijk is.

Bel voor een afspraak