PMU Eyes

PMU Eyes bestaan uit 3 verschillende soorten. De PMU Eyeliner is wat dikker en opvallender dan de PMU Deepliner. Ook is deze geschikt voor dames die dagelijks een eyeliner gebruiken. Dit wordt net aan de grens van de wimpers gezet waardoor de wimpers veel voller lijken. De PMU Designliner is de klassieke eyeliner met een wing. PMU Deepliner wordt tussen de wimpers in gezet en is dus niet zo heftig als een PMU Eyeliner, maar zorgt wel voor een frisse blik. Ook geeft de PMU Deepliner een mooie aanzet aan de wimperrand.

De voordelen van PMU Eyes

PMU Eyes geven een mooi, vol maar ook natuurlijk effect aan de ogen. Na deze behandeling is tekenen vaak overbodig! 6-8 weken na de eerste behandeling raden wij nog wel een Touch-up aan, omdat de ogen de eerste keer nog tot 70% gaan vervagen. PMU Eyes blijven daarna tot 4 jaar zichtbaar. Dit kan verlengd worden d.m.v een Touch-up eens in de zoveel jaar!

 

Hoe ziet een PMU Eyes behandeling eruit?

Stap 1:

Nadat wij je natuurlijk eerst verwelkomen in de salon ontvang je van ons een toestemmingsformulier. Dit wordt gevraagd door de GGD & is een soort checklist of je je gezond genoeg voelt om de behandeling te ondergaan. Na ondertekenen van dit formulier gaan we starten met het bespreken van de wensen over de techniek, vorm en kleur.

Stap 2:

Daarna gaan wij aan de slag met het uit tekenen van de gewenste techniek. Na goedkeuring starten wij met het zetten van de PMU Eyes.

Stap 3:

Aan het eind van de behandeling leggen wij de nazorg uitgebreid uit. Dit voor een prachtig genezen resultaat. Ook kunnen wij indien nodig de Touch-up (na 6-8 weken) gelijk inboeken.

Bespaar ontzettend veel tijd

iedere dag perfecte ogen

PMU Eyes geven een mooie oogoplsag

Bel voor een afspraak