PMU Brows Correction

Technieken zijn door de jaren heen behoorlijk veranderd. Jammer genoeg volgt niet elke specialist de juiste opleidingen om hiervan up to date te blijven. Zo zien wij nog vaak PMU Brows met een oude techniek of dat ze simpelweg te hard of diep gezet zijn. De wenkbrauwen slaan dan snel grijs/blauw uit. Ook wordt PMU Brows niet altijd goed gezet, denk aan ongelijkheid of de verkeerde kleurkeuze. In veel gevallen lukt het ons dit gelukkig nog te herstellen! Wel dient er rekening mee te worden gehouden dat voor het corrigeren vaak meerdere behandelingen nodig zijn om de juiste gewenste kleur te verkrijgen.

Belangrijk voor het uitvoeren van een PMU Brows correction

Heb je PMU gezet bij een andere salon? Soms kan de kleur of vorm teveel verschillen van onze techniek en werkwijze. Het is van belang om eerst met ons te overleggen of een foto te sturen. Op die manier kunnen wij beoordelen of het mogelijk is om een behandeling uit te voeren in onze salon.

 

Hoe ziet een PMU Brows Correction behandeling eruit?

Stap 1:

Nadat wij je natuurlijk eerst verwelkomen in de salon ontvang je van ons een toestemmingsformulier. Dit wordt gevraagd door de GGD & is een soort checklist of je je gezond genoeg voelt om de behandeling te ondergaan. Na ondertekenen van dit formulier gaan we starten met het bespreken van de wensen over de techniek, vorm en kleur.

Stap 2:

Daarna gaan wij aan de slag met het meten van de wenkbrauwen en tekenen deze zo gelijk mogelijk uit. Na goedkeuring starten wij met het zetten van de PMU Brows.

Stap 3:

Aan het eind van de behandeling leggen wij de nazorg uitgebreid uit. Dit voor een prachtig genezen resultaat. Ook kunnen wij indien nodig de Touch-up (na 6-8 weken) gelijk inboeken.

Bespaar ontzettend veel tijd

iedere dag perfecte wenkbrauwen

PMU Brows hebben een vollere en gelijkere vorm

Bel voor een afspraak