PMU Lips Neutralization

Het is bij ons ook mogelijk om lippen lichter en helder te maken. Dit heet PMU Lips Neutralization (ook wel Lip Enlightment genoemd). Een perfecte behandeling voor mensen die donkere lippen hebben. Dit kan soms alleen op de boven of onder lip zijn, maar ook helemaal. Deze behandeling is ook een uitkomst voor mensen die roken. Voor sommigen kunnen de lippen namelijk dan wat meer paars/blauw geworden zijn.

Belangrijk voor het uitvoeren van een PMU Lips Neutralization

Tijdens deze behandeling passen wij veel warmte toe, zodat deze kleur na genezing mooi neutraal wordt. Ook worden de lippen dan meer een geheel. Om lippen te kunnen neutraliseren zijn er vaak meerdere behandelingen nodig. Voor je de afspraak maakt, neem eerst contact met ons op om te kijken of én wat er voor je mogelijk is.

 

Hoe ziet een PMU Lips Neutralization behandeling eruit?

Stap 1:

Nadat wij je natuurlijk eerst verwelkomen in de salon ontvang je van ons een toestemmingsformulier. Dit wordt gevraagd door de GGD & is een soort checklist of je je gezond genoeg voelt om de behandeling te ondergaan. Na ondertekenen van dit formulier gaan we starten met het bespreken van de wensen over de techniek, vorm en kleur.

Stap 2:

Daarna gaan wij aan de slag met het meten van de lippen en tekenen deze zo gelijk mogelijk uit. Na goedkeuring starten wij met het zetten van de PMU Lips.

Stap 3:

Aan het eind van de behandeling leggen wij de nazorg uitgebreid uit. Dit voor een prachtig genezen resultaat. Ook kunnen wij indien nodig de Touch-up (na 6-8 weken) gelijk inboeken.

Bespaar ontzettend veel tijd

iedere dag perfecte lippen

PMU Lips hebben een vollere en gelijkere vorm

Bel voor een afspraak