PMU Brows

PMU Brows is een techniek waarbij we de wenkbrauwen pigmenteren d.m.v. fijne pixels. Dit zijn hele kleine ‘’puntjes’’ die mooi zacht genezen. Hierdoor lijkt het alsof de wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder zijn ingekleurd. Wanneer dit goed gezet wordt blijven er geen dikke lijnen, strepen of verdikkingen over die van kleur of vorm veranderen. PMU Brows is geschikt voor alle soorten huidtypes & wenkbrauwen.

De voordelen van PMU Brows

PMU Brows geven een mooi, vol maar ook natuurlijk effect aan de eigen wenkbrauwen. Na deze behandeling is tekenen vaak overbodig! 6-8 weken na de eerste behandeling raden wij nog wel een Touch-up aan, omdat de wenkbrauwen de eerste keer nog tot 70% gaan vervagen. Dit is een natuurlijk proces van de huid. PMU Brows blijven daarna tot 2 jaar zichtbaar. Dit kan verlengd worden d.m.v een Touch-up eens in de zoveel jaar!

 

Hoe ziet een PMU Brows behandeling eruit

Stap 1:

Nadat wij je natuurlijk eerst verwelkomen in de salon ontvang je van ons een toestemmingsformulier. Dit wordt gevraagd door de GGD & is een soort checklist of je je gezond genoeg voelt om de behandeling te ondergaan. Na ondertekenen van dit formulier gaan we starten met het bespreken van de wensen over de techniek, vorm en kleur.

Stap 2:

Daarna gaan wij aan de slag met het meten van de wenkbrauwen en tekenen deze zo gelijk mogelijk uit. Na goedkeuring starten wij met het zetten van de PMU Brows.

Stap 3:

Aan het eind van de behandeling leggen wij de nazorg uitgebreid uit. Dit voor een prachtig genezen resultaat. Ook kunnen wij indien nodig de Touch-up (na 6-8 weken) gelijk inboeken.

Bespaar ontzettend veel tijd

iedere dag perfecte wenkbrauwen

PMU Brows hebben een vollere en gelijkere vorm

Bel voor een afspraak