PMU Freckles

PMU Faux Freckles zijn semi permanente sproetjes! Sproetjes op het gezicht zijn een van de zeven schoonheden. De PMU Freckles behandeling wordt daarom ook steeds populairder. In plaats van het tekenen van sproetjes is er een gemakkelijke oplossing; PMU!

De voordelen van PMU Eyes:

Sproetjes genezen super snel. Net na de behandeling lijken ze nog wat harder en warmer. Dit trekt nog enorm weg waardoor ze super zacht en natuurlijk gaan genezen. 6-8 weken na de eerste behandelingen raden wij nog wel een Touch-up aan, omdat de Freckles de eerste keer nog tot 70% gaat teruglopen. PMU Freckles blijven daarna tot 2 jaar zichtbaar. Dit kan verlengd worden d.m.v een Touch-up eens in de zoveel jaar!

 

Hoe ziet een PMU Brows behandeling eruit

Stap 1:

Nadat wij je natuurlijk eerst verwelkomen in de salon ontvang je van ons een toestemmingsformulier. Dit wordt gevraagd door de GGD & is een soort checklist of je je gezond genoeg voelt om de behandeling te ondergaan. Na ondertekenen van dit formulier gaan we starten met het bespreken van de wensen over de techniek, sproetjes en kleur.

Stap 2:

Daarna gaan wij aan de slag met het stippen van de sproetjes d.m.v. een potlood. Na goedkeuring starten wij met het zetten van de PMU Freckles.

Stap 3:

Aan het eind van de behandeling leggen wij de nazorg uitgebreid uit. Dit voor een prachtig genezen resultaat. Ook kunnen wij indien nodig de Touch-up (na 6-8 weken) gelijk inboeken.

Bespaar ontzettend veel tijd

iedere dag perfecte sproetjes

PMU Freckles geven een unieke blik

Bel voor een afspraak