PMU Lips

PMU Lips (ook wel Lip Blush genoemd) zorgen ervoor dat de lippen er op elk moment van de dag verzorgd uitzien. De behandeling zelf is geschikt voor alle lip vormen. Zijn de lippen bijv. asymmetrisch, passen wij ze aan naar een mooie gelijke vorm. Ook kun je smallere lippen optisch gezien net iets voller laten lijken. Qua kleuren is er enorm veel keuze! Van zachte kleuren tot wat meer lipstick effect; alles is mogelijk. PMU Lips is ook een uitkomst voor mensen met fillers. Fillers maken de lippen altijd wat lichter. Door ze te pigmenteren met PMU behoudt je een mooi vol ingekleurd effect.

De voordelen van PMU Lips

PMU Lips geven een mooi, vol, maar ook natuurlijk effect aan de eigen lippen. Na deze behandeling is een lippenstift of lippotlood vaak overbodig! 6-8 weken na de eerste behandeling raden wij nog wel een Touch-up aan, omdat de lippen de eerste keer nog tot 70% gaan vervagen. PMU Lips blijven daarna tot 3 jaar zichtbaar. Dit kan verlengd worden d.m.v een Touch-up eens in de zoveel jaar!

 

Hoe ziet een PMU Lips behandeling eruit

Stap 1:

Nadat wij je natuurlijk eerst verwelkomen in de salon ontvang je van ons een toestemmingsformulier. Dit wordt gevraagd door de GGD & is een soort checklist of je je gezond genoeg voelt om de behandeling te ondergaan. Na ondertekenen van dit formulier gaan we starten met het bespreken van de wensen over de techniek, vorm en kleur.

Stap 2:

Daarna gaan wij aan de slag met het meten van de wenkbrauwen en tekenen deze zo gelijk mogelijk uit. Na goedkeuring starten wij met het zetten van de PMU Brows.

Stap 3:

Aan het eind van de behandeling leggen wij de nazorg uitgebreid uit. Dit voor een prachtig genezen resultaat. Ook kunnen wij indien nodig de Touch-up (na 6-8 weken) gelijk inboeken.

Bespaar ontzettend veel tijd

iedere dag perfecte lippen

PMU Lips hebben een vollere en gelijkere vorm

Bel voor een afspraak