Classic Brow Treatment

Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen met Classic verf gekleurd, in vorm gebracht, gewaxt, geëpileerd, geknipt en gestyled. Classic (normale) verf blijft 1-2 dagen op de huid en tot 4 weken (max.) op de haren. De Classic Browtreatment geeft het natuurlijkste resultaat door dat het alleen op de haartjes pakt.

De voordelen van de Classic Browtreatment

Dankzij deze behandeling sta je dagelijks op met perfect gekleurde wenkbrauwen. Ook zijn de wenkbrauwen prachtig in vorm gebracht naar wens. Make-up heeft het nadeel gedurende de dag uit te lopen. Door het verven van je wenkbrauwen voorkom je dit probleem, want make-up is hierna vaak overbodig!

 

Hoe ziet een Classic Browtreatment behandeling eruit?

Stap 1:

Nadat wij je natuurlijk eerst verwelkomen in de salon gaan we starten met het bespreken van de wensen over de kleur en vorm.

Stap 2:

Daarna gaan wij aan de slag met het mixen van de Classic verf en brengen deze aan met een fijn kwastje. Na het verven starten wij met het waxen en epileren van de haartjes buiten de wenkbrauw vorm.

Stap 3:

Aan het eind van de behandeling brengen wij nog een voedende crème aan, om de geëpileerde huid te kalmeren. Ook stylen we de wenkbrauwen nog even af d.m.v. wenkbrauw gel & eventueel concealer. Daarna leggen wij de nazorg nog uit.

Bespaar ontzettend veel tijd

iedere dag perfecte wenkbrauwen

De Classic Browtreatment geeft een prachtige gezichts

Bel voor een afspraak