Hybrid Browtreatment

Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen met Hybrid verf gekleurd, in vorm gebracht, gewaxt, geëpileerd, geknipt en gestyled. Hybrid verf blijft 4-8 dagen op de huid zitten en tot 5 weken in de haren. De Hybrid Browtreatment staat voor een wat natuurlijker 3D effect. Deze behandeling zit eigenlijk tussen de Classic verf en Henna verf in. Dat wil zeggen een wat sterker effect dan alleen Classic verf, maar oogt weer zachter dan het “stempel effect” van de Henna verf. Wel blijft deze techniek het langste zitten en groeit het met de haren mee uit. Ook is de kans op een allergie vergeleken met Henna veel kleiner.

De voordelen van de Hybrid Browtreatment

Dankzij deze behandeling sta je dagelijks op met perfect gekleurde wenkbrauwen. Ook zijn de wenkbrauwen prachtig in vorm gebracht naar wens. Make-up heeft het nadeel gedurende de dag uit te lopen. Door het verven van je wenkbrauwen voorkom je dit probleem, want make-up is hierna vaak overbodig!

 

Hoe ziet een Classic Browtreatment behandeling eruit?

Stap 1:

Nadat wij je natuurlijk eerst verwelkomen in de salon gaan we starten met het bespreken van de wensen over de kleur en vorm.

Stap 2:

Daarna gaan wij aan de slag met het uit tekenen van de wenkbrauwen en het mixen van de Hybrid verf en brengen deze aan met een fijn kwastje. Na het verven starten wij met het waxen en epileren van de haartjes buiten de wenkbrauw vorm.

Stap 3:

Aan het eind van de behandeling brengen wij nog een voedende crème aan, om de geëpileerde huid te kalmeren. Ook stylen we de wenkbrauwen nog even af d.m.v. wenkbrauw gel & eventueel concealer. Daarna leggen wij de nazorg nog uit.

Bespaar ontzettend veel tijd

iedere dag perfecte wenkbrauwen

De Hybrid Browtreatment geeft een prachtige gezichtsuitdrukking

Bel voor een afspraak