Nagels

Voor veel mensen zijn nagels een mooie en verzorgende luxe. Wij zijn opgeleid in verschillende nageltechnieken en bieden daarin meerdere behandelingen aan. Alles is mogelijk. Denk hierbij aan verlengingen, manicure, nail art of verzorging en versteviging voor de eigen nagels.

Kunstnagels:

Deze behandeling zorgt voor het verlengen en verstevigen van de nagels. Wij kunnen hiervoor 2 verschillende producten gebruiken; Gel of Invicta.

  • Gel: Gel nagels zijn al lang bekend in Nederland. Gel is een vloeibare substantie die uithardt in een UV of LED lamp. Gel nagels zijn zacht, buigzaam en flexibel. Hierdoor breken ze minder snel bij het stoten van de nagels. Net zoals Invicta geeft Gel ook een natuurlijker gevoel op de nagels en is het product geurloos. Met Gel is alles mogelijk op het gebied van kleur en nail art.
  • Invicta: Invicta is een van de nieuwste innovaties in de nagelbranche. Invicta combineert het beste van de systemen gel en acryl, wat is samengevoegd tot één product. Het heeft de flexibiliteit van Gel en de hardheid van Acryl. Doordat Invicta flexibeler is dan Acryl, geeft het een natuurlijker gevoel op de nagels. Ook is Invicta geurloos, waardoor er geen chemische lucht in de salon hangt. Met Invicta is alles mogelijk op het gebied van kleur en nail art.

Biab:

Biab (Builder in a bottle) is een flexibele en verstevigende gel, die kan worden opgebouwd tot een mooie egale nagel. Door de flexibele formule kan de Biab moeiteloos meebuigen met bewegingen van de natuurlijke nagel, waardoor er nauwelijks barsten of breuken ontstaan. In het product zit een voeding voor de natuurlijke nagel, waardoor u na meerdere behandelingen echt gaat merken dat de nagels steviger worden. Dit is eventueel ook mogelijk op de tenen.

Gelpolish:

Gelpolish is een kleur op de nagel die langer blijft zitten dan een gewone nagellak. Een Gelpolish wordt aangebracht op de natuurlijke nagel. Onder de Gelpolish kan een verstevigende en verzorgende laag aangebracht worden waardoor de Gelpolish 2-4 weken mooi blijft zonder afbreken of inscheuren van de natuurlijke nagel. Dit is eventueel ook mogelijk op de tenen. De Gelpolish wordt uitgehard in een UV of LED lamp. Met Gelpolish is veel mogelijk op het gebied van kleur en nail-art.

Bel voor een afspraak