BIAB Pedicure

Biab (Builder in a bottle) is een flexibele en verstevigende gel, die kan worden opgebouwd tot een mooie egale nagel. Door de flexibele formule kan de BIAB moeiteloos meebuigen met bewegingen van de natuurlijke nagel, waardoor er nauwelijks barsten of breuken ontstaan. In het product zit een voeding voor de natuurlijke nagel, waardoor u na meerdere behandelingen echt gaat merken dat de nagels steviger worden. Ook wordt er een combi manicure uitgevoerd voor strakke nagelriemen.

De voordelen van een BIAB Pedicure

Dankzij deze behandeling heb je dagelijks plezier van prachtig verzorgde voeten/nagels. BIAB voedt de eigen nagels en deze blijven gemiddeld 3 tot 4 weken mooi.

Hoe ziet een BIAB Pedicure behandeling eruit?

Stap 1:

Nadat wij je natuurlijk eerst verwelkomen in de salon gaan we starten met het bespreken van de wensen over de vorm, lengte en kleur van de nagels.

Stap 2:

Daarna gaan wij aan de slag met het plaatsen van de BIAB en Manicure. Na deze plaatsing starten we met het vijlen van de vorm. Indien naar wens kunnen wij over de BIAB nog een gellak plaatsen.

Stap 3:

Aan het eind van de behandeling brengen wij nog een topcoat aan om de nagels langere houdbaarheid te geven. Daarna leggen wij de nazorg nog uit.

Bespaar ontzettend veel tijd

iedere dag prachtige nagels

BIAB Pedicure geeft je verzorgd voeten

Bel voor een afspraak