Brow Lift

Bij de Brow Lift (Lamination) behandeling liften we de natuurlijke wenkbrauwen d.m.v. verschillende lotions. Hiermee is het mogelijk om de wenkbrauwen vanaf de wortel te liften. De Brow Lift geeft een voller effect en is niet schadelijk. Na deze behandeling is het mogelijk om de wenkbrauwen te kammen richting een gewenste vorm en dit blijft de hele dag goed zitten. Ook kunnen we tijdens deze behandeling de wenkbrauwen verven en waxen voor een prachtig resultaat. Dit alles is in totaal 6-8 weken zichtbaar!

De voordelen van Brow Lift

Dankzij deze behandeling sta je dagelijks op met perfect gelifte volle wenkbrauwen. Make-up is hierna vaak overbodig. De Brow Lift is namelijk bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen. Door een Brow Lift is het mogelijk de wenkbrauwen te kammen naar iedere gewenste vorm.

Hoe ziet een Brow Lift behandeling eruit?

Stap 1:

Nadat wij je natuurlijk eerst verwelkomen in de salon gaan we starten met het bespreken van de wensen over de kleur en vorm.

Stap 2:

Daarna gaan wij aan de slag met het liften van de wenkbrauwen en zetten deze in met speciale lotions. Na het liften starten wij met het aanbrengen van de verf (indien gewenst). Ook waxen en epileren we de haartjes buiten de wenkbrauw vorm.

Stap 3:

Aan het eind van de behandeling brengen wij nog een voedende lotion aan, om de wenkbrauwen nog extra glanzend en stevig te maken. Daarna leggen wij de nazorg nog uit.

Bespaar ontzettend veel tijd

iedere dag perfecte wenkbrauwen

De Brow Lift geeft prachtig volle wenkbrauwen

Bel voor een afspraak