Dermaplaning

Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen, donshaartjes en het vuil van de huid wordt verwijderd door gebruik van een speciaal ontworpen steriel chirurgisch mesje. Het mesje wordt gebruikt om zachtjes over de huid te schrapen. Hierdoor zal de huid een mooie glow krijgen en zult u een gezonde en frisse uitstraling ervaren. De behandeling is geheel pijnloos en niet schadelijk voor de huid. Haartjes zullen na de behandeling niet anders of sneller terug groeien. Dermaplaning is geschikt voor ieder huidtype- en probleem.

De voordelen van een Dermaplaning

Dankzij deze behandeling ga je dagelijks met een stralende en zachte huid de deur uit! De Dermaplaning werkt effectief tegen dode huidcellen, donshaartjes en je houdt hier een aantal weken plezier van.

Hoe ziet een Dermaplaning behandeling eruit?

Stap 1:

Nadat wij je natuurlijk eerst verwelkomen in de salon gaan we starten met het bespreken van eventuele huidproblemen en het analyseren van je huidtype.

Stap 2:

Daarna gaan wij aan de slag met het reinigen van de huid en verwijderen van oneffenheden. Hierna beginnen wij zachtjes met de Dermaplaning.

Stap 3:

Aan het eind van de behandeling brengen wij nog verschillende serums en crèmes aan afhankelijk van je huidtype. Daarna leggen wij de nazorg nog uit.

Bespaar ontzettend veel tijd

iedere dag een stralende huid

De Dermaplaning geeft een glowy huid

Bel voor een afspraak