Kunstnagels

Deze behandeling zorgt voor het verlengen en verstevigen van de nagels. Wij kunnen hiervoor 2 verschillende producten gebruiken; Gel of Invicta.

  • Gel: Gel nagels zijn al lang bekend in Nederland. Gel is een vloeibare substantie die uithardt in een UV of LED lamp. Gel nagels zijn zacht, buigzaam en flexibel. Hierdoor breken ze minder snel bij het stoten van de nagels. Net zoals Invicta geeft Gel ook een natuurlijker gevoel op de nagels en is het product geurloos. Met Gel is van alles mogelijk op het gebied van kleur en nail art.
  • Invicta: Invicta is een van de nieuwste innovaties in de nagelbranche. Invicta combineert het beste van de systemen gel en acryl, wat is samengevoegd tot één product. Het heeft de flexibiliteit van Gel en de hardheid van Acryl. Doordat Invicta flexibeler is dan Acryl, geeft het een natuurlijker gevoel op de nagels. Ook is Invicta geurloos, waardoor er geen chemische lucht in de salon hangt. Met Invicta is van alles mogelijk op het gebied van kleur en nail art.

De voordelen van Kunstnagels

Dankzij deze behandeling heb je dagelijks plezier van prachtig verzorgde handen/nagels. Kunstnagels blijven gemiddeld 3 tot 4 weken mooi. Hierna is het mogelijk om de nagels weer op te vullen.

Hoe ziet een Kunstnagels behandeling eruit?

Stap 1:

Nadat wij je natuurlijk eerst verwelkomen in de salon gaan we starten met het bespreken van de wensen over de vorm, lengte en kleur van de nagels.

Stap 2:

Daarna gaan wij aan de slag met het plaatsen van de tips. Na deze plaatsing starten we met het vijlen van de vorm. Als laatste stap lakken we de nagels naar de gewenste kleur.

Stap 3:

Aan het eind van de behandeling brengen wij nog een topcoat aan om de nagels langere houdbaarheid te geven. Daarna leggen wij de nazorg nog uit.

Bespaar ontzettend veel tijd

iedere dag prachtige nagels

Kunstnagels geven je verzorgde handen

Bel voor een afspraak