Lash Lift

Bij de Lash Lift (Lamination) behandeling krullen we de natuurlijke wimpers d.m.v. silconen shields en verschillende lotions. Hiermee is het mogelijk om de wimpers vanaf de wortel te liften. De Lash Lift geeft een mooier effect dan de wimperkrultang en is niet schadelijk. Door zo’n tang kunnen de natuurlijke wimpers op den duur namelijk afbreken. Ook kunnen we tijdens deze behandeling de wimpers verven voor een prachtig resultaat. Dit alles is in totaal 6-8 weken zichtbaar!

De voordelen van een Lash Lift

Dankzij deze behandeling sta je dagelijks op met perfect gekrulde wimpers. Mascara is vaak niet meer nodig, maar kan wel gebruikt worden na de behandeling. De Lash Lift is namelijk bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen. Ook klanten die helaas allergisch zijn voor wimperextensions, bieden wij toch mooie, gekrulde wimpers aan!

 

Hoe ziet een Lash Lift behandeling eruit?

Stap 1:

Nadat wij je natuurlijk eerst verwelkomen in de salon gaan we starten met het bespreken van de wensen over de sterkte van de krul.

Stap 2:

Daarna gaan wij aan de slag met het liften van de wimpers en zetten deze in met speciale lotions. Na het krullen starten wij met het aanbrengen van de verf (indien gewenst).

Stap 3:

Aan het eind van de behandeling brengen wij nog een voedende lotion aan, om de wimpers nog extra glanzend en stevig te maken. Daarna leggen wij de nazorg nog uit.

Bespaar ontzettend veel tijd

iedere dag perfecte wimpers

De Lash Lift geeft een prachtige oogopslag

Bel voor een afspraak