Lichaam Waxen

Bij deze behandeling kunnen wij verschillende delen van het lichaam haarvrij krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Oksels
  • Bikinilijn
  • Brazilian
  • Bilnaad
  • Armen
  • Benen

Wij zorgen ervoor dat we alle ongewenste haargroei verwijderen d.m.v. onze wax. Dit kan tot 4 weken wegblijven!

Belangrijk voor het uitvoeren van een Wax behandeling

Dankzij deze behandeling heb je iedere dag een gladde en zachte huid. Zorg ervoor dat je voor je de afspraak maakt, je minimaal 2 weken tussen iedere wax behandeling laat zitten. Dit zodat de haartjes de kans hebben om te groeien voor het beste resultaat. Indien de haartjes te kort zijn kunnen wij deze niet goed weghalen. Dit is dan ook niet onze verantwoordelijkheid. Neem bij gebruik van antibiotica of andere medicatie die invloed heeft op de huid even telefonisch contact met ons op, om te overleggen.

Hoe ziet een Lichaam waxen behandeling eruit?

Stap 1:

Nadat wij je natuurlijk eerst verwelkomen in de salon gaan we starten met het bespreken van de wensen over het verwijderen van de ongewenste haargroei op het lichaam.

Stap 2:

Daarna gaan wij aan de slag met het reinigen van de huid. Hierna beginnen wij met het aanbrengen van de wax op het gewenste deel. Onze wax hard uit en deze trekken wij er voorzichtig weer af.

Stap 3:

Aan het eind van de behandeling brengen wij nog een voedende crème aan, om de geëpileerde huid te kalmeren. Daarna leggen wij de nazorg nog uit.

Bespaar ontzettend veel tijd

iedere dag een gladde huid

Een lichaam waxen behandeling haalt alle ongewenste haargroei weg

Bel voor een afspraak