Gezichtsbehandelingen

Wij bieden een groot aanbod in gezichtsbehandelingen aan, die geschikt zijn voor alle huidtypes. Denk aan anti-age, peelings, acne of reinigende treatments. Wij werken met het merk Décaar. Deze producten bevatten effectieve extracten die zijn verkregen uit zaden, vruchten, bladeren of wortels. Deze werkstoffen zijn zacht voor de huid en zeer krachtig bij het genezen van bepaalde huidproblemen en het tegengaan van huidveroudering. De missie van Décaar is om huidverzorgingsproducten en behandelingen te ontwikkelen die alle huidproblemen verbeteren. Voor meer informatie is het ook mogelijk om een gratis intake bij ons te boeken!

Algen Peeling:

Deze peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. Daarnaast is de Algen Peeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender. Ook zorgt de peeling voor een nieuwe opperhuid in slechts 10 dagen ipv 28-30 dagen. Het reinigt en hersteld de huid van binnen uit en stimuleert de celvernieuwing. Ook vermindert het de talgproductie, pigmentvlekken en het bestrijdt bacteriën. Het unieke aan de Algen Peeling is dat het geschikt is voor ieder huidtype- en probleem.

Deep Phyto Peeling:

Deze peeling is ontwikkeld op basis van fruitzuren. De peeling is erop gericht de huid zichtbaar te verbeteren en is met name geschikt voor het behandelen van huidproblemen. Wanneer u last heeft van (ernstige) acne en acnelittekens, een door de zon beschadigde huid, rimpels of een vale teint is behandeling met de Deep Phyto Peeling ideaal. Het indrukwekkende aan deze peeling is dat het de huid snel en diep doordringt, waar het zorgt voor een verhoogde productie van collageen en het herstel van de beschadigde huid. Ook gaat deze peeling onzuiverheden en ontstekingen tegen.

Renaissance Treatment:

Deze (anti-age) behandeling wordt door een van onze specialisten volledig afgestemd op dat wat de huid nodig heeft. Door de mogelijkheid om boosters (peptiden en antioxidanten) onderling met elkaar te combineren, worden de hoogst haalbare resultaten bereikt. Renaissance is het Franse woord voor ‘wedergeboorte’, en dat is ook letterlijk wat deze behandeling met de huid doet. Het zorgt voor een diepe regeneratie en huidverbetering. De treatment kan in sterkte worden aangepast, door te kiezen voor een zelfwarmend masker, waardoor de boosters nóg beter door de huid worden opgenomen.

Oxygen Treatment:

Tijdens deze behandeling wordt de huid voorzien van zuurstof, in de vorm van perfluorcarbon. Hoe meer zuurstof er in de huid aanwezig is, hoe mooier, jeugdiger en stralender de huid eruitziet. De behandeling is bedoeld voor elke huid met tekenen van degeneratie (verlies van elasticiteit en kleur), vermoeidheid en zuurstoftekort.

Me Time Treatment:

De behandeling bestaat uit het intensief reinigen van de huid en deze voorzien van hoog geconcentreerde werkstoffen. Daarnaast zorgen we voor een stukje ontspanning tijdens de behandeling. Een gezichtsmassage kan namelijk extra bij deze behandeling toegevoegd worden.

Cleansing Treatment:

Bij deze behandeling zorgen we ervoor dat de huid intensief gereinigd wordt. Deze behandeling is vooral bedoeld om alle ontstekingen, mee-eters en verstoppingen te verwijderen. Deze behandeling is zeer geschikt voor de acne huid.

Boost My Skin Treatment:

Tijdens deze (basis) behandeling wordt de huid goed gereinigd en zorgt het ervoor dat de huid van hoog geconcentreerde werkstoffen wordt voorzien. Deze behandeling behoort tot een van onze twee korte basis behandelingen.

Quick Refresh Treatment:

Deze behandeling dient ter kennismaking en tevens om de huid kort te reinigen voorafgaande aan bijvoorbeeld de Algen Peeling of de Deep Phyto Peeling. Dit is onze andere korte basis behandeling en kan gecombineerd worden met onze peelings.

Bel voor een afspraak